אין כמו חג השבועות להבליט את שוני הטעמים בינה ובינו.
היא – מאכלי פסטה, הוא – בורגול
היא - תפוחי אדמה, הוא - אורז
היא – מאכלי גבינות, הוא - בשר
היא - עבשות מסריחות ועתירות שומן ולא בוחלת ברכות מתובלות, הוא- רק צפתית וקשקבל
היא – קישואים וברוקלי מאודים, הוא - עדשים ובמיה
היא – כמה שפחות מבושל, הוא – מאכלי קדירה וחמין
היא – קינוחים עתירי שמנת, הוא אבטיח ופירות.
היא – מוכנה לנסות כל דבר חדש (כשר), הוא -תפריט קבוע ממטבחן של אחיותיו
אז איך מסתדרים?
יופי. כפית יוגורט על הבמיה, ירקות מאודים הולכים יופי עם קדרת בשר, בורגול מסתדר עם הברוקלי. וליד הפנה קוטה אפשר להוסיף פלח אבטיח. וחוץ מזה היא אוכלת הכל ובד"כ מעדיפה שיבשלו בשבילה.
שבועות הוא החג שלה. חג העצמאות. לפחות במטבח
ועצמאות זה גם אחריות!
וכמה דוגמאות למה שיצא:
לראשונה בחיי הכנתי קרעפלך . עבודת יד קומפלט.
הפנה קוטה לקינוח. צילום ההגשה בהשפעת תוכניות הבישול הפלצניות. לא לדאוג, ל 12 האורחים היא הוגשה בצלוחיות נייר
אני איתך בכל המאכלים , ואיתו רק בסוגי הגבינות....
השבמחקכל הכבוד למעשה ידייך
תודה
השבמחקהי עצמונה,
השבמחקפוסט מדליק
הצילומים נהדרים - במיוחד של הפנקוטה...
שיהיה סופשבוע נעים!
הי עצמונה כל הכבוד האתגר הבא זה הבורמס ואז התקבלת למישפחה
השבמחקאני לא רוצה לצאת בהצהרות, אבל נראה לי שאת הבורמס אשאיר למתחרות.
השבמחקגיסתנו. נכון, כל הכבוד לקרייפלך שהכנת.אבל לא יעזור, רק ביטוי השם גורם לבן זוגך להעדיף את האוכל של אחיותיו מה לעשות כולנו כאלה במשפחה לא גדלנו על פשטידות וקרייפלך, נסי לשכנע אותי לטעום.. בחיים לא!
השבמחק