יום שלישי, 18 במאי 2010

היא והוא בשבועות

אין כמו חג השבועות להבליט את שוני הטעמים בינה ובינו.


היא – מאכלי פסטה,  הוא – בורגול


היא - תפוחי אדמה, הוא - אורז


היא – מאכלי גבינות, הוא - בשר


היא - עבשות מסריחות ועתירות שומן ולא בוחלת ברכות מתובלות, הוא-  רק צפתית וקשקבל


היא – קישואים וברוקלי מאודים, הוא  - עדשים ובמיה


היא – כמה שפחות מבושל, הוא – מאכלי קדירה וחמין


היא – קינוחים עתירי שמנת, הוא אבטיח ופירות.


היא – מוכנה לנסות כל דבר חדש (כשר), הוא -תפריט קבוע ממטבחן של אחיותיו


אז איך מסתדרים?


יופי. כפית יוגורט על הבמיה, ירקות מאודים הולכים יופי עם קדרת בשר, בורגול מסתדר עם הברוקלי. וליד הפנה קוטה אפשר להוסיף פלח אבטיח. וחוץ מזה היא אוכלת הכל ובד"כ מעדיפה שיבשלו בשבילה.   


שבועות הוא החג שלה. חג העצמאות. לפחות במטבח  


ועצמאות זה גם אחריות!


 


וכמה דוגמאות למה שיצא:


                                                        לראשונה בחיי הכנתי קרעפלך . עבודת יד קומפלט.




        


                                                          




 


   הפנה קוטה לקינוח. צילום ההגשה בהשפעת תוכניות הבישול הפלצניות. לא לדאוג, ל 12 האורחים היא הוגשה בצלוחיות נייר